afterlightimage.jpg

Welkom!

Ik vind het zo gaaf dat je hier bent! Het is mijn missie om jou te laten zien dat iedereen kan herstellen! 

Zelf heb ik ervaren hoe naar het is om jezelf volledig kwijt te zijn. In 2018 kampte ik met een heftige burn-out en angststoornis.

Ik voelde me geen mooie bloem maar een verschrompelde bloembol.

Na acht jaar een sociaal gewenst masker op te hebben, was ik helemaal opgebrand. Al het leven was uit mijn lichaam gevloeid. Ik kon niks meer, was volledig overprikkeld en voelde me de hele dag gestresst. Zo gestresst dat ik bijna geen hap meer door mijn keel kreeg, trilde en moest overgeven. 

Ik was een emotioneel wrak en moest elke dag huilen, had twintig paniekaanvallen per dag en dacht dat ik me nooit meer goed zou voelen. Alle hoop was uit mij geslagen.

 

Maar dit is niet het einde van mijn verhaal, er is hoop…

Want nu kan ik zeggen dat ik volledig hersteld ben van mijn burn-out en angststoornis! En dit geloof ik ook voor jou!

Er zijn twee belangrijke onderdelen die mij hebben geholpen te herstellen:

Ik geloof namelijk dat Jezus geen half werk heeft geleverd aan het kruis. Dankzij Jezus’ offer hebben wij een wapenuitrusting gekregen om te overwinnen.

Dit maakt ons overwinnaar en geen slachtoffer! Vanaf het begin van de aarde heeft God ons voorbestemd om te heersen over alles wat leeft. 

Ik begon te ontdekken wat mijn werkelijke autoriteit was in Jezus. Jezus’ naam is zo krachtig en vol licht, dat elke angst en leugen wijkt als Hij verschijnt. 

 

Schematherapie is in die acht jaar angststoornis de enige therapie die mij echt geholpen heeft. 

Waarom? Bij schematherapie leer je vooral verschillende patronen te herkennen. De gezonde volwassene stuurt de negatieve patronen letterlijk de deur uit en zorgt voor het kwetsbare kind m.b.v. de vijf kernbehoeften, zodat er veiligheid ontstaat.

Schematherapie heeft mij geholpen om weer de regie te pakken over mijn leven. 

Op basis van deze twee onderdelen heb ik de weg gevonden naar herstel. Het was een pittige reis, maar het was het waard. Want ik heb enorm veel levenslessen geleerd over de weg naar herstel die ik graag wil delen met jou. Zodat jij het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden!

Want ook jij hebt een innerlijke power en autoriteit van God gekregen om te overwinnen. Ook jij kan de regie terugpakken op je leven en weer jezelf te worden!

Jij hebt die kracht in je, want je hebt Jezus in je! En ik wil je graag helpen om die kracht te vinden en te gebruiken om weer jezelf te worden!

Neem jij ook die stap naar een bloeiend leven?

Begin hier jouw reis naar herstel

Blog

Vernieuw je gedachten

Freebie

Volg @komtotbloei

Instagram