Over mij

Hoi,

Ik ben Suzanne Steenbergen en ik wil je zeggen dat ik het super leuk vind dat je mijn blog leest! Op deze pagina zal ik wat over mezelf vertellen. 

Ik ben een vijfentwintigjarige vrolijke met Rick getrouwde flapuit die woont OP Urk. (Ik ben al goed geïntegreerd hoor haha). We zijn vijf jaar getrouwd en hebben helaas nog geen kinderen. Ik werk als juf op een basisschool. 

Ik vind het heerlijk om muziek te maken, te dansen of mij creatief te uiten. Verder geniet ik steeds meer van momenten met familie en vrienden! 

Burn-out en de angststoornis

In het jaar 2019 kwam ik ziek thuis te zitten met als diagnose een burn-out en een angststoornis. Helaas ben ik vorig jaar enorm diep gegaan. Zo diep dat ik niet meer wilde leven.

Waarom ben je met dit blog begonnen?

  • Als verwerking hiervan ben ik gaan schrijven. Ik merkte dat alles in mijn hoofd steeds meer op een rijtje kwam door te schrijven. 
  • Omdat veel lieve mensen op de hoogte wilden zijn van mijn reis naar herstel, zette ik mijn verhalen online.
  • Al gauw kwam ik erachter dat anderen ook opgebouwd werden door mijn blog. Dit is voor mij een extra reden om dit te blijven doen. 
  • Ik voel heel erg de behoefte om alles wat ik heb geleerd met jullie te delen.

Want hoe mooi is het als je iets ontzettend naars en donkers om kan zetten in iets positiefs?

Wat is mijn doel?

Mijn doel is

  • … om kwetsbare taboe onderwerpen als burn-out en angststoornissen bespreekbaar te maken. Zodat jij misschien wel meer jezelf durft te zijn en je minder schaamt.
  • … dat jij door dit blog dichter bij Gods Vaderhart kunt komen en Hem beter leren kennen. Want Hij is degene die jou echt tot bloei kan brengen!
  • … mensen toe te rusten stabiel en sterk te zijn in hun eigen identiteit. Want dat is ontzettend moeilijk in deze chaotische prestatiemaatschappij.

Dus ik hoop dat mijn ervaringen kunnen bijdragen aan het goede in jouw leven. Heb je vragen of wil je jou verhaal delen? Schroom niet om via de contact knop een berichtje te sturen. Je kan me ook volgen op Instagram en Facebook!

Veel leesplezier!!

Veel liefs,

Suzanne Steenbergen.