Over Suzanne

"Elke vrouw heeft de potentie om vanuit haar unieke innerlijke schoonheid open te bloeien tot de prachtige bloem die zij werkelijk is."

afterlightimage.jpg

Welkom!

Ik vind het zo gaaf dat je hier bent! Het is mijn missie om jou te laten zien hoe waardevol je bent.

Zelf heb ik ervaren hoe naar het is om jezelf volledig kwijt te zijn. In 2018 kampte ik met een heftige burn-out en angststoornis. Ik voelde me geen mooie bloem maar een verschrompelde bloembol.

Gelukkig vond ik vanuit mijn christelijk geloof de kracht om weer tot bloei te komen. Ik leerde weer hoe waardevol ik was en wat mijn kracht was. Ik vond mijzelf terug en kwam steeds meer tot bloei. Ik heb enorm veel levenslessen geleerd en wil deze graag met jou delen. Want ook jij hebt een innerlijke power en schoonheid. Ook jij kan de regie terugpakken op je leven en openbloeien tot een mooie bloem. Jij hebt die kracht in je! En ik wil je graag helpen om die terug te vinden of juist vast te houden!

Neem jij ook die stap naar een bloeiend leven?

Wat heb ik jou te bieden

Gratis tools

Ik vind het belangrijk dat jij meteen kan beginnen aan jouw weg naar een bloeiend leven. Daarom heb ik een aantal gratis tools gemaakt. Denk hierbij aan e-books, quotes, praktische werkboeken, wallpapers, enz. Door je in te schrijven in mijn emaillijst, heb je gratis toegang tot de steeds verder uitbreidende bibliotheek.

Inspirerende blogs

Ik wil jou bemoedigen en inspireren in mijn blogs vol praktische tips en persoonlijke ervaringen aan de hand van de vijf pijlers

Bemoediging

Ook ontvang je van mij regelmatig een dosis inspiratie en bemoediging met alle nieuwe producten van de gratis bibliotheek en de nieuwste blogs. Zo hoef je niets te missen! 

(H)erkenning

Ik wil jou dagelijks bemoedigen via mijn Instagramaccount. Door
mijn kwetsbare verhaal met jullie te delen, hoop ik dat de schaamte die heerst over kwetsbaarheid weg te halen.

Ook probeer ik mijn volgers te stimuleren open en eerlijk te zijn via instagram door gratis templates aan te bieden.

Luisterend oor

Soms heb je behoefte aan iemand die jou verhaal leest of hoort en je vragen wil beantwoorden. 

Via instagram en mijn mailadres kan je in contact met mij komen.